Print

Klik hier om het online te bekijken

logo


 

Geachte geïnteresseerde in Estel Residence,
Inmiddels zijn er bijna twee maanden verstreken. Twee maanden waarin we met ons bouwteam en overige deskundigen flink doorgewerkt hebben om het ontwerp naar een definitief plan te brengen. Graag informeren wij u over enkele thema’s rond Estel Residence.

Testopstellingen
Nu Royal Haskoning DHV definitief vertrokken is uit ESTEL en het gehele gebouw tot onze beschikking is, hebben we alle gelegenheid om allerlei plaatsen in ESTEL nader te onderzoeken. Volker Wessels, onze partner bij de realisatie van Estel Residence heeft diverse bouwkundige en technische situaties nader onder de loep genomen. Zij hebben ook een proefopstelling gemaakt om de akoestiek van de toekomstige appartementen te testen. De resultaten van deze onderzoeken zien er positief uit.

Website
Onlangs is de website van Estel Residence volledig vernieuwd! In juli 2014 is in enkele dagen een website gerealiseerd vanwege van de interesse die wij ontvingen na een redactioneel artikel in De Gelderlander. De nieuwe website bevat veel informatie, een moodclip van het toekomstige gebouw en verschillende artist impressions, foto’s en nieuws. Op de site vindt u ook de nieuwe plattegronden per verdieping. We nodigen u graag uit een kijkje te nemen op www.estelresidence.nl.

Stand van zaken
De verkoopprijzen zijn nog niet definitief vastgesteld, wij verwachten dat dit eind deze maand rond is. Hetzelfde geldt voor de servicekosten. Op zeer korte termijn starten wij met de verkoop. U ontvangt daarvoor uiteraard (per e-mail) een uitnodiging.

Media
Misschien heeft u opgemerkt dat De Gelderlander tweemaal redactionele aandacht aan Estel Residence heeft geschonken? Aankomende zaterdag verschijnt een paginagrote advertentie in De Gelderlander editie Nijmegen en Arnhem. Hiermee willen wij onder meer onder de aandacht brengen dat Estel Residence naast grote appartementen (> 150 m2) ook beschikt over appartementen vanaf 75m2 met een (Frans) balkon.

Meer informatie
Wilt u meer weten, bezoek dan onze website. Voor vragen, opmerkingen, suggesties of voor het afspreken van een rondleiding door het toekomstige Estel Residence neemt u contact op met Audrey Spanbroek 06-49 89 35 15 of Coen Tutein Nolthenius 06-15 95 11 39.

Met vriendelijke groet,

Het team van Estel Residence

EstelResidence1  EstelResidence2

 


 

Powered by AcyMailing