Print

Klik hier om het online te bekijken

logo


Geachte geïnteresseerde in Estel Residence,

De aftrap van de verkoop is inmiddels enkele weken geleden en het doet ons deugd dat we dagelijks druk zijn met de verkoopgesprekken. Ondertussen gaan de voorbereidingen van de transitie van kantoorgebouw naar luxueus appartementengebouw uiteraard door.

Geslaagde start verkoop
Zaterdag 18 april hebben we veel belangstellenden ontvangen tijdens de feestelijke start verkoop van de 62 appartementen in het ESTEL-gebouw aan de Barbarossastraat. Voor iedereen was er een hapje en een drankje en stond er een tas met verkoopinformatie klaar. Het was een prachtige voorjaarsdag en onze bezoekers konden dan ook volop genieten van het panoramische uitzicht over de Waal en Ooijpolder. Tijdens de twee uur durende start verkoop konden geïnteresseerden samen met onze adviseurs de indelingen en mogelijkheden van de verschillende typen appartementen bekijken.

Stand van zaken verkochte appartementen
Naar aanleiding van de voorkeursformulieren die wij van geïnteresseerden hebben ontvangen, voeren wij vanaf 2e week mei verkoopgesprekken. Na dit gesprek krijgt men gedurende 10 dagen het exclusieve voorkeursrecht op het gekozen appartement. In deze tijd beslist men al dan niet tot aankoop over te gaan. Zie bijgaande actuele prijslijst voor beschikbaarheid van appartementen.

Bouwwerkzaamheden
Halverwege juni starten wij met de voorbereiding voor de bouwwerkzaamheden. Tot dat moment is het voor kopers mogelijk kosteloos wijzigingen in de indeling door te voeren.

Meer informatie
Heeft u de start verkoop gemist en wilt u graag de verkoopdocumentatie ontvangen? Deze is digitaal beschikbaar op www.estelresidence.nl. Veel informatie kunt u ook downloaden, zoals de plattegronden met daarop de elektrapunten e.d.

Wilt u liever op uw gemak in het verkoop- en tekeningenboek bladeren? Dan kunt u de verkoopinformatie (op afspraak) afhalen in het ESTEL-gebouw of tijdens kantooruren bij Strijbosch-Thunnissen Makelaar, Sint Canisiussingel 22, Nijmegen.

Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via 06 49 89 35 15 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Met vriendelijke groet,
Namens het team van Estel Residence,


Audrey Spanbroek
Manager Verkoop


 

Powered by AcyMailing
Attachments
estel-prijslijst-status-150527.pdf