Print

Klik hier om het online te bekijken

logo


Beste belangstellende in Estel Residence,
Voor de zomer heeft u onze laatste update over Estel Residence ontvangen. Inmiddels zijn er flinke vorderingen gemaakt en wij informeren u daar graag over.

Omgevingsvergunning
Om te beginnen heeft de gemeente Nijmegen op 21 juli de omgevingsvergunning (voorheen ‘bouwvergunning’) afgegeven. Daar zijn wij natuurlijk heel gelukkig mee. Het afgelopen jaar hebben wij intensief met verschillende partijen van de gemeente Nijmegen opgetrokken om over de toekomst van ESTEL te spreken. Het lag in de lijn van onze verwachtingen dat wij deze vergunning zouden krijgen. Desondanks is het een belangrijke mijlpaal.

Volker Wessels
Nét voor de bouwvakvakantie hebben wij met bouwbedrijf Wessels Zeist, onderdeel van Volker Wessels, definitieve overeenstemming bereikt over onze samenwerking. Met Volker Wessels werken wij al ruim een jaar samen en zij zijn uiterst betrokken bij de totstandkoming van Estel Residence. Wij zijn erg blij dat wij met dit gerenommeerde bouwbedrijf, met een mooie staat van dienst, ESTEL kunnen transformeren.

Verkoop succesvol
Zoals u weet, was op zaterdag 18 april de start verkoop in het ESTEL gebouw. Tijdens deze open dag hebben wij de verkoopdocumentatie verstrekt aan belangstellenden. Halverwege mei zijn wij gestart met gesprekken met geïnteresseerden in een appartement in ESTEL. Op dit moment is al een groot aantal appartementen verkocht. Daarnaast zijn we met een fors aantal aspirant kopers in gesprek. Het verheugt ons dan ook u te kunnen berichten dat wij besloten hebben met de verbouw van ESTEL te starten.


Er zijn appartementen van alle soorten en maten verkocht. De kopers zijn erg enthousiast en betrokkenen komen zowel uit (de regio) Nijmegen, maar ook uit andere delen van het land, en een enkeling zelfs uit het buitenland. Hoewel de kopers verschillen in leeftijd, zijn zij stuk voor stuk gevallen voor de bijzondere ligging van ESTEL, het hoge afwerkingsniveau van de toekomstige residentie en de faciliteiten, zoals het zwembad, de fitness en de wijnkelder en het ruime parkeren.

Keuzevrijheid
De bewoners krijgen veel vrijheid bij het indelen van hun appartement. Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Het is mogelijk om elementen van het huidige ESTEL terug te laten komen in het toekomstige appartement, zodat ook daar het oorspronkelijke karakter subtiel zichtbaar zal blijven.

In bijgevoegde lijst kunt u zien welke appartementen verkocht zijn en welke beschikbaar. Hier vindt u ook de verkoopprijzen en de begrote servicekosten per appartement.


Start werkzaamheden
Momenteel bereidt onze aannemer de start van de verbouw/sloopwerkzaamheden voor. Wij richten eind september de bouwplaats in en beginnen dan ook met de asbestsanering, gevolgd door het demonteren van waardevolle elementen van ESTEL en daarna de sloop van overtollige constructies.

Afspraak
Bent u geïnteresseerd in een appartement in Estel Residence, neemt u dan contact op met Audrey Spanbroek (06 49 89 35 15) of Coen Nolthenius (06 15 95 11 39) voor de actuele stand van zaken en het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Ook kunt u contact opnemen met onze makelaar Strijbosch-Thunnissen (024 – 365 10 10).


Met vriendelijke groet,
Team Estel Residence


 

Powered by AcyMailing
Attachments
estel-prijslijst-110915.pdf