Print

Bekijk deze nieuwsbrief online

 

WONEN  |  APPARTEMENTEN PLATTEGRONDEN

header

NIJMEGEN, JULI 2016

Beste belangstellende in Estel Residence,

Op een zondag kort geleden, mochten wij Anna Bodon – dochter van Alexander Bodon (06.09.1906 - 22.01.1993), de architect van monumentaal ESTEL- rondleiden door ESTEL dat momenteel volop in verbouw is. Anna: “Bij het klimmen naar de hemel en het terugzien van ESTEL’s bare basics, voelde ik mijn vader zeer dichtbij. Hij zou verguld zijn met deze transformatie. Want – net als jullie nu doen- ging Bodon dit droomgebouw van skelet naar functie indelen, gebruikmakend van het helder vormgegeven casco en van zichtlijnen in groen, water en wolken.”

Mooie woorden die ons nog trotser maken op wat wij hier doen. Dat onze passie voor dit bijzondere gebouw door velen wordt gedeeld blijkt wel uit het feit dat al bijna 70% van de appartementen is verkocht. Hierover in deze nieuwsbrief meer.

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam Estel Residence
Audrey Spanbroek en Coen Nolthenius

Wilt u meer weten over wonen in Estel Residence of een afspraak maken op locatie, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. De contactgegevens vindt u onderaan deze nieuwsbrief.

estel residence nieuwsbrief landschap
spacer
 
estel residence nieuwsbrief 2

Foto: Norbert van Onna

Verbouw in volle gang

Het monumentale ESTEL, voormalig hoofdkantoor van Royal Haskoning, wordt vleugelgewijs getransformeerd tot een exclusief appartementengebouw. Begin januari is onze aannemer VolkerWessels met de verbouwing gestart. Waar in de eerste instantie de werkzaamheden met name binnen plaatsvonden, wordt de transformatie nu ook aan de buitenzijde zichtbaar; de gevel is al voor een belangrijk deel voorzien van nieuwe ramen.

spacer

  estel residence nieuwsbrief 8

Actueel aanbod appartementen

De verkoop van de appartementen verloopt erg succesvol. Maar liefst bijna 70 procent van de appartementen is al verkocht! Voor snelle beslissers zijn nu nog enkele appartementen in verschillende groottes en prijsklassen beschikbaar vanaf 75 tot 521 m2. Op de website vindt u het actuele aanbod.
Bewoners van Estel Residence genieten straks niet alleen van het mooiste panoramische uitzicht van Nijmegen, op loopafstand van het centrum, maar ook van de exclusieve bewonersfaciliteiten in het souterrain, zoals zwembad, sauna & fitness en wijnkelder.

spacer

estel residence nieuwsbrief 10

Waarom is Estel Residence zo gewild?

Door het gevarieerde aanbod appartementen mogen wij straks een grote diversiteit aan bewoners verwelkomen. Zowel jonge stellen, singles als de wat ouderen hebben al gekozen voor wonen in Estel Residence. Onze kopers komen uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. Wat onze toekomstige bewoners in elk geval met elkaar delen is dat zij vallen voor het unieke karakter,de luxe bewonersfaciliteiten en de mooiste uitzichten van het Rijk van Nijmegen. Ook het feit dat ESTEL op loopafstand van de historische binnenstad van Nijmegen ligt wordt hoog gewaardeerd.

spacer

estel residence nieuwsbrief 5

Mee-ontwerpen

Als koper heeft u maximale invloed op de indeling van uw appartement. Samen ontwerpen we graag de voor u best passende plattegrond. Ook over de details rond de aankleding en afwerking van ESTEL –zoals de algemene ruimten en meubilair- kunt u meedenken. Met een aantal enthousiaste toekomstige bewoners brainstormen wij regelmatig hierover.

spacer

estel residence nieuwsbrief 6

Tijdelijk informatie- en verkoopcentrum

Het verkoopteam van Estel Residence is tijdens de verbouwing gehuisvest in een tijdelijk informatie- en verkoopcentrum op het parkeerterrein van ESTEL. Het kantoor staat voor het gebouw, op de rechter parkeerplaats van ESTEL aan de Barbarossastraat. Wij ontvangen u daar graag op afspraak: 06 4989 3515 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

spacer

estel residence nieuwsbrief 9

Geïnspireerd door ESTEL

Dat ESTEL velen inspireert, blijkt ook uit de prachtige film ‘The B-side of Estel’ van Dick van Aalst. Een korte film met bijzondere pianomuziek en prachtige beelden. Ook de media is het niet ontgaan dat Estel Residence een unieke woonplek wordt. Zo besteedde TV Gelderland een nieuwsitem aan de historie en transformatie van het ESTEL-gebouw. Coen Nolthenius van Fiduvast en timmerman Wil Gipman die in de vorige eeuw bij de bouw betrokken was, vertellen hun verhaal.

spacer

estel residence nieuwsbrief 7

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wonen in Estel Residence of een afspraak maken op locatie, neemt u dan contact op met het verkoopteam van Estel Residence:
Audrey Spanbroek (06 - 4989 3515)
Coen Nolthenius (06 - 1595 1139)
Ook kunt u contact opnemen met Strijbosch-Thunnissen Makelaars (024 – 365 1010).

spacer

 

Powered by AcyMailing