PANORAMISCH wonen in Nijmegen

PANORAMISCH wonen in Nijmegen

PANORAMISCH wonen in Nijmegen

PANORAMISCH wonen in Nijmegen

 

WONEN OP TOPNIVEAU IN ESTEL RESIDENCE

Bovenop de Nijmeegse stuwwal aan de Waal ligt Estel Residence. Een unieke en prachtige plek om te wonen. Met de weidse natuur van de Ooijpolder voor de deur, op loopafstand van de historische binnenstad en met de mooiste vergezichten van het Rijk van Nijmegen. Het indrukwekkende terrasvormige gebouw komt van de tekentafel van Alexander Bodon. In dit architectonisch landmark worden 62 exclusieve koopappartementen gerealiseerd, verschillend in grootte en prijsklasse.


EXCLUSIEVE LUXE EN COMFORTABEL WONEN

Dat is Estel Residence! Er is aan alles gedacht. Niet alleen in de appartementen zelf. Die hebben stuk voor stuk een hoog afwerkingsniveau en een eigen buitenruimte.

Alleen voor bewoners zijn de superieure voorzieningen in het souterrain. Daar bevinden zich het verwarmde zwembad, sauna, stoombad, complete fitnessruimte, gastenverblijf, vergaderzaal en een riante wijnkelder. De centrale hal en faciliteiten zijn alleen met een key card toegankelijk.

Bij elk appartement horen één of meerdere parkeerplaatsen ondergronds en het privé parkeerterrein is met een slagboom afgesloten. Vanzelfsprekend is er overdag een huismeester in Estel Residence aanwezig.


KOOPAPPARTEMENT IN NIJMEGEN?

Ons verkoopteam adviseert u graag over wonen in Estel Residence! Voor actuele beschikbaarheid van appartementen en penthouses, zie prijslijst.