HET ESTEL WOONCONCEPT

In ESTEL kiest u uw eigen droomappartement. De 62 nieuwbouwappartementen, penthouses en lofts zijn stuk voor stuk uniek, de luxe is exclusief zonder te overdrijven. Het wonen is er comfortabel en eigentijds. In en rond het gebouw zijn er verschillende plekken om elkaar te ontmoeten. In de indrukwekkende entreehal bijvoorbeeld, de exclusieve wellness speciaal voor bewoners of de fraai aangelegde tuinen rondom Estel Residence. Maar het meest bijzondere zijn wel de adembenemende uitzichten.

estel residence wijnkelder zwembad estel residence estel residence lounge

UITGELEZEN LIGGING

In Estel Residence hebt u de weidse natuur van het rivierenlandschap voor de deur en de gezellige Nijmeegse binnenstad binnen handbereik. Nijmegen bruist, overdag en 's avonds. Er is altijd wel iets te beleven. Sportievelingen en rustzoekers kunnen hun hart ophalen in de Ooijpolder, die zich als een groene loper voor Estel Residence ontrolt.

ULTIEM RESIDEREN

Exclusieve luxe en comfortabel wonen. Dat is Estel Residence!  Wonen op topniveau en vitaal leven zijn vertaald naar superieure voorzieningen, exclusief voor bewoners. In het souterrain bevinden zich de privé wijnkelders in een sfeervolle ruimte met stamtafel, een verwarmd zwembad, Finse sauna, Turks stoombad en complete fitnessruimte. Op deze verdieping zijn ook logeerstudio's en vergaderruimten.

ONBEZORGD WONEN

Bij vitaal en comfortabel wonen is het vanzelfsprekend dat u zich veilig voelt. Daarom is er in Estel Residence overdag een huismeester aanwezig. De parkeerterreinen zijn privé en met een slagboom afgesloten. De woningen en exclusieve bewonersfaciliteiten zijn alleen met een key card toegankelijk. U kunt via een eigen huisautomatiseringssysteem uw bezoekers volgen.

EstelResidence panorama